Újdonság!
Saját készítésű termékek

Special Yoga Hungary

Jógával a fogyatékos gyermekek és
felnőttek természetes fejlődéséért

Amennyiben szeretné segíteni a munkámat adományát köszönettel fogadom.


HUF


*Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatokat a Barion rendszere nem adja ki. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion Payment Zrt. részére bármely személyes adat átadásával hozzájárul ahhoz, hogy azt a Barion Payment Zrt. a nyilvános Adatvédelmi szabályzatában meghatározottak szerint kezelje. Barion Payment Zrt. az Interneten keresztül és más elektronikus formában hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. A Barion adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-73794/2014.

Amennyiben átutalással küldene adományt kérem használja az alábbi számlaszámot:

Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesülete
CIB Bank Zrt. 10700079-26957500-52000001


Az adomány összegéről szóló adóigazolás igényét kérem szíveskedjen e-mail-ben jelezni!* Az adóigazolás kiállításához kérem küldje el a szükséges adatokat is: cég név, székhely, adószám, postacím, (ahova az igazolást küldhetem), támogatott összeg. Magánszemély nem kaphat adóigazolást.

Köszönöm a segítségét!

* A Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesülete, mint közhasznú egyesület jogosult igazolást kiállítani a támogató részére, a társasági adóalap megállapítása céljából az 1996. évi LXXXI. törvény 7. paragrafus (1) bek. z) pontja szerinti – figyelemmel a 7. § (5) - (7) bekezdéseiben foglaltakra is – csökkentő korrekció érvényesítéséhez.


Támogatóim:

Köszönöm Imrének, hogy a honlapra felkerült portré képeket elkészítette illetve a Szabival közös gyakorlásunk pillanatait megörökítette!